IJS! Maar…

feb 2, 2012 by     2 Comments    Posted under: IJsnieuws

Jazeker, er ligt ijs. Allen het is nog niet dik genoeg om met zijn allen op te schaatsen. We vragen dus ook om jullie geduld. Nog even een paar nachtjes. Wij hebben er net zoveel zin in als jullie maar het bevorderd de kwaliteit van de baan niet om er nu al ‘op te gaan‘, bovendien is het nog link ook.

Zodra onze ijsmeesters het overeen zijn dat het kan …. hoor je het echt.

2 Comments + Add Comment

  • En kunnen jullie nu al schaatsen op Terschelling? Ja toch? Ik ga er van uit atde site iets verouderd is.... Op Texel kan vollop worden geschaatst al heeft de sneeuw behoorlijkroet op het ijs gegooid.

    Veel ijsplezier op jullie eiland.

    André

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>