Eerste bestuursvergadering

dec 21, 2010 by     No Comments    Posted under: Bestuur

Vol enthousiasme heeft het nieuwe bestuur hun eerste vergadering gehad in de Brandweer kazerne van West Terschelling. Naast de taakverdeling zijn ook de alternatieve opties voor een ijsbaan met betere ijs condities besproken. Tot zover hebben we van Staatsbosbeheer toestemming gekregen om te schaatsen op het van Hunenplak en zijn we in onderhandeling om het oude sportveld van West te gebruiken als ijsbaan.

De eerste winteractiviteit die ter tafel komt is het ‘Open Terschellinger Duuntje Dellen’ kampioenschap. Deze is vol enthousiasme ontvangen en een ieder gaat alles in gang zetten om het tot een succesvolle middag te maken. De datum staat op zondag 19 december.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>